Η Εταιρεία μας


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η mirabilis24 ιδρύθηκε το 2017. Το όνομα αυτό μόνο τυχαία δεν προέκυψε. Στα Λατινικά mirabilis σημαίνει θαυματουργό, όπως ακριβώς και οι ιδιότητες του σαλιγκαριού.

Ως εκ τούτου, το δικό μας όραμα είναι να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες παραθέτοντας του ένα εκλεκτό ελληνικό προϊόν που έχει ως βάση το έκκριμα του σαλιγκαριού.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η μονάδα εκτροφής μας, η οποία λειτουργεί από το 2010, δραστηριοποιείται στην Σεβαστή Πιερίας σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, εκεί όπου με πολύ μεράκι και αγάπη έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες ώστε να συλλέγουμε την ποιοτικά υψηλότερη βλέννα.

Οι τροφές με τις οποίες μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια μας έχουν τελειοποιηθεί κατά τη διάρκεια ταξιδιών και συνεργασίας μας με φάρμες ανά τον κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από την ημέρα της εκκόλαψης μέχρι το στάδιο της ενηλικίωσης να προσλαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που απαιτούνται για την ομαλή ανάπτυξη τους. Αποτελούνται από 100% φυσικά προϊόντα όπως καλαμπόκι, σιτάρι και βρώμη. Η σωστή διατροφή στις ιδανικότερες εγκαταστάσεις είναι αυτά που μας εξασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα βλέννας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

σαλιγκάρι εκτροφής

Η mirabilis24 δεν είναι απλά μια εταιρεία που προσφέρει εκλεκτά προϊόντα σε όμορφες συσκευασίες. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής, στην καρδιά της οποίας κρύβεται η βαθιά εκτίμηση μας για καθετί φυσικό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας παραγωγή να γίνεται με σεβασμό στη φύση.